Webshop

Hoe kan ik een bestelling betalen?

Betalen kan via iDeal of met creditcard.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Verzending binnen Nederland gebeurt door DHL. Naar het buitenland wordt je pakket verzonden met DHL, DPD of UPS.

Wat kost het verzenden van mijn bestelling?

De kosten voor het bezorgen zijn € 4,95 bij een bestelling tot € 100,00. Boven de €100,00 wordt je bestelling gratis verzonden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling verzonden wordt?

Je bestelling wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt en uiterlijk binnen 5 werkdagen verzonden. Tijdens vakantieperiodes en feestdagen kan dit afwijken.

Kan ik mijn bestelling aanpassen na de betaling?

Omdat we ons best doen om jouw bestelling zo snel mogelijk naar wens te produceren, is het helaas niet altijd mogelijk om een geplaatste bestelling aanpassen. Neem daarvoor contact met ons op via www.floornellie.nl en geef aan wat er mis is gegaan. We laten je zo snel mogelijk weten of de wijziging nog door te voeren is of dat jouw bestelling al in productie is genomen. 

Ik heb een klacht. Wat moet ik doen?

Is het product niet helemaal zoals verwacht? Vervelend om te horen! Graag komen we met je in contact om te kijken wat er mis gegaan is en hoe we dit samen kunnen oplossen. Stuur ons een email, inclusief foto en ordernummer, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik mijn bestelling (gedeeltelijk) retourneren?

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Standaard, niet gepersonaliseerde producten kunnen wel geruild worden. Dit kan binnen 14 dagen en indien het product in oorspronkelijke staat is. De verzendkosten zijn voor de koper, zowel de retourzending als de oorspronkelijke verzending. Laat ons via een email weten of je een nieuw product zou willen ontvangen en vermeld daarbij je persoonlijke gegevens en het ordernummer. Zo kunnen we jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Workshop

Hoe lang duurt een workshop?

Een workshop duurt gemiddeld 1 uur. Afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijd van de kinderen, kan de workshop aangepast worden en langer of korter duren. De workshop Pimp je eigen T-shirt + modeshow duurt 1,5 uur.

Wat kost een workshop door Floor & Nellie?

De prijs van een workshop is afhankelijk van de workshop, tijd, plek, aantal deelnemers en materialen. Wil je een prijsopgave op maat ontvangen? Vul het contactformulier hieronder in;

  Telefoonnummer

  Follow us on instagram

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen verbonden account.

  Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

  Adres

  Rijksweg 113
  5953AD
  Reuver

  Contact

  atelier@floornellie.nl
  0612474646